robin devos

robin devos
ik

donderdag 1 december 2011

sollicitatiebrief

Robin Devos
Irislaan 16
2390 Oostmalle
Tel: +32479401717


Aan Kuenhe + Nagel                                                                                                                15 november 2011                                                     
t.a.v. Dirk Casier
Frankrijklei 115
2000 Antwerpen                                                                                                                     




Sollicitatie vertaler

Geachte meneer Casier

Op uw website had ik gelezen dat u iemand zocht voor de communicatie met verschillende buitenlandse bedrijven. U zocht iemand die de talen: Chinees, Duits en Spaans beheerste. Ikzelf beheers deze talen perfect en ik zou mij dan ook graag aanbieden voor deze job.

Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd in de richting sinologie aan de KUL. Daarna ben ik nog anderhalf jaar in Spanje gaan wonen om het Spaans perfect onder de knie te krijgen. Mijn Duitse kennis heb ik van het middelbaar meegekregen en ik heb nog avondschool gevolgd om de perfectie na te streven. Bovendien speel ik competitie in een Duitse club en spreek ik dus ook niets anders dan Duits wanneer ik daar ben. Ik ben altijd al met talen bezig geweest en dus is Frans voor mij ook geen probleem moest je zo nog iemand zoeken. Ik ben in het bezit van een rijbewijs B en ik woon in Oostmalle, zo’n 20 minuutjes van Antwerpen. Ik ben zeer gemotiveerd en bovendien zeer gedisciplineerd wegens mijn vroegere topsportcarrière.

Ik bedank u voor de tijd om mijn brief te lezen en ik hoop dat deze tijd niet nutteloos was. U kan mij altijd contacteren via e-mail als u nog verdere informatie wenst.

Met beleefde groeten

Robin Devos